Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Zhejiang Oyeah Technology Co, Ltd
Dodajte: # 172, Yixian Road, Wukang Town, Deqing županije, grada Huzhou, provincije Zhejiang, Kina
Tel: + 86-572-8832371
Faks: + 86-572-8832359
Ph: +8618698575151
E-mail: Jackypan99@foxmail.com

Koja je razlika između medicinske vata i kozmetičke pamučne?

- Mar 21, 2018 -

Bilo je puno razgovarati nedavno o medicinski pamuk i pamučne i neki ljudi čak brkaju s jednim poslom. U stvari, oni su još uvijek malo jedne zajednice.


Upijajući medicinske gaze i medicinska vata su glavni sanitarni materijal koristi u medicinskoj industriji za preljev, zaštita, čišćenje, itd.


Čine pamuk obično sastoji od pamuka ili papir celuloze duge oko 5-6 cm pamučne, 0,1 3 cm debljine, supermarketi prodaju pamuka u 5-6 Juana, cijena je vrlo izdržljiv, bolje marke u nekoliko Juana, prodao na odjelu kozmetike , koristeći puno korištenje make up pamuk, glavna svrha je da oslobodi šminka, zbog svoje kvalitete materijala je vrlo mekana šminka je lako povrijediti tvoje lice, kad svijetle kože vode i Prelij vrlo udoban za korištenje, uklanjanje šminka će biti vrlo čist.


Koja je razlika između medicinske blazinicom i blazinicom?


U stvari, postoje dvije vrste pamučne tkanine koji se trenutno prodaju na tržištu: vata i netkane tkanine, od kojih svaki ima svoje prednosti i nedostatke, i možete odabrati prema vašim potrebama.


Ovaj blazinicom je deblje i mekše. Se koristi za izradu vode. To treba dodatne količine vode. Ponekad, ima pojava ljuštenja kože, a upijanje vode je slab.


Netkani tkanine: ovakav kozmetičke pamučne je relativno tanak, osjećaj dodira je deblji, ali zbog jaka usisna snaga znači količinu drenažna voda je više od pokrajina.


Postoji razlika između medicinske vata i kozmetičke pamučne i obojicu ih koristite prema vašim stvarnim potrebama.


Related Products